PROGRAM SCHEDULE

  • Monday, September 18th

  • 5:30 am 1 hr CrossFit
  • 6:30 am 1 hr The Grind
  • 9:00 am 1 hr Crossfit
  • 4:30 pm 1 hr CrossFit
  • 5:30 pm 1 hr CrossFit Kids Clarissa C
  • 5:30 pm 1 hr CrossFit
  • 6:30 pm 1 hr CrossFit
  • 7:30 pm 1 hr Fundamentals
  • 7:30 pm 1 hr CrossFit Teens Clarissa C
  • Tuesday, September 19th

  • 5:30 am 1 hr CrossFit
  • 6:30 am 1 hr The Grind
  • 9:00 am 1 hr Crossfit
  • 4:30 pm 1 hr CrossFit
  • 5:30 pm 1 hr CrossFit
  • 6:30 pm 1 hr CrossFit
  • Wednesday, September 20th

  • 5:30 am 1 hr CrossFit
  • 6:30 am 1 hr The Grind
  • 9:00 am 1 hr Crossfit
  • 4:30 pm 1 hr CrossFit
  • 5:30 pm 1 hr CrossFit Kids Clarissa C
  • 5:30 pm 1 hr CrossFit
  • 6:30 pm 1 hr CrossFit
  • 7:30 pm 1 hr Fundamentals
  • 7:30 pm 1 hr CrossFit Teens Clarissa C
  • Thursday, September 21st

  • 5:30 am 1 hr CrossFit
  • 6:30 am 1 hr The Grind
  • 9:00 am 1 hr Crossfit
  • 4:30 pm 1 hr CrossFit
  • 5:30 pm 1 hr CrossFit Kids Clarissa C
  • 5:30 pm 1 hr CrossFit
  • 6:30 pm 1 hr Crossfit
  • 7:00 pm 1.5 hr CrossFit Teens Athlete Development Clarissa C
  • Friday, September 22nd

  • 5:30 am 1 hr CrossFit
  • 6:30 am 1 hr The Grind
  • 9:00 am 1 hr Crossfit
  • 4:30 pm 1 hr CrossFit
  • 5:30 pm 1 hr CrossFit
  • Saturday, September 23rd

  • 8:00 am 1 hr Crossfit
  • 9:00 am 1 hr Fundamentals
  • 10:00 am 1 hr CrossFit
  • Sunday, September 24th

  • 10:30 am 2 hr Open Gym

SCHEDULE AN APPOINTMENT TO TOUR FACILITY